Nieuwjaarsreceptie
Door de coronamaatregelen hebben we helaas moeten besluiten dat er in 2021 geen nieuwjaarreceptie is.

Donderdagavondrit
Vanaf eind april vertrekken we donderdagsavonds om 19.00 uur vanaf het clubhuis voor rit van ongeveer 80 km, de eerste rit is een beetje afhankelijk van de weersomstandigheden.

Jaarvergadering
De jaarvergadering staat voor volgen jaar gepland op vrijdagavond 12 maart. We zullen de berichtgevingen volgen en zien of en hoe dit dan eventueel is toegestaan en jullie daar t.z.t. dan over berichten.

Zondagmorgenrit
Als er voldoende belangstelling voor is willen we volgend jaar vanaf eind april op zondagmorgen gaan toeren. De bedoeling is om vanaf 9.00 uur te verzamelen in het clubhuis en na een kopje koffie om 9.30 uur te vertrekken voor een rit van 80 – 100 km.

Drenthe Toertocht
De Drenthe Toertocht staat gepland 6 juni 2021.

Buitenlandweekend
Het buitenlandweekend is gepland in het 2e weekend van juni van vrijdag 11 t/m zondag 13 juni. Door de corona is dit natuurlijk nog onzeker en is er ook nog geen definitieve afspraak omtrent plaats en/of hotel.

BBQ rit
Het is de bedoeling om in september weer een rit te organiseren met aansluitend een BBQ. Een definitieve datum is hier nog niet voor vastgesteld.

Pannenkoekenrit
De pannenkoekenrit staat gepland op 10 oktober 2021.

Namens het bestuur wensen wij jullie, ondanks alle beperkingen, prettige kerstdagen een goed en gelukkig 2021  en natuurlijk heel veel veilige kilometers